Dykning 08 Feb, 2023

Kom med under overfladen

Vil du også opleve en verden under vand? På NEPTUN er det vigtigt for os at der er tid og plads til at opleve og udforske de steder vi kommer til - over såvel som under overfladen. Vi er enormt fascinerede af den verden vi ikke ser, men konstant er en del af og vi føler at det er vigtigt at have alle elementer i mente, når vi færdes på havet - hvem deler vi vores andet hjem med?

Hvorfor?

Se det for dig; En varm dag ligger over os og et helt undervandslandskab ligger udstrakt under kølen. Vi tager våddragterne frem, putter flasker på ryggen og hopper i. Foran os svømmer fisk i stimer, et gammelt vrag venter på at blive udforsket og ude i det fjerne svømmer en flok delfiner.

Udover de visuelle fordele ved dykning er aktiviteten ifølge PADI både sundt for dit fysiske og psykiske helbred. Derudover er det en god øvelse i sund vejrtrækning samt beroligende for nervesystemet.

Dykning ombord

Der er plads til alle niveauer, men du skal som minimum have Open Water dykkercertifikat, hvis du vil dykke ombord - har du det ikke i forvejen kan det sagtens klares ombord. Vi har dykkerudstyr, kompressor og diverse snorklegrej ombord. Vi har også et begrænset udvalg af våddragter, men for optimal komfort kan eget udstyr medbringes.