Foreningen Neptun - Skonnerten NEPTUN af Marstal - Hvem er vi? 28 Apr, 2023

Foreningen Neptun

Vi er en hel flok gamle såvel som unge der ønsker at skabe et fællesskab på og omkring vandet. Vi ønsker at skabe unikke oplevelser sammen ude i verden på en platform, hvor vi kan udvikle os sammen og bygge kompetencer.

Eventyret og håndværket er højt på listen, hvorfor vi har gjort Skonnerten NEPTUN til vores første platform på vandet, som kan omfavne både eventyret og håndværket på en komfortabel måde.

Konceptet omkring skibet foregår ligesom andre lystfartøjer i Danmark, hvor vi har en deleøkonomi ombord i foreningen. Det vil sige, at alle betaler til materialer og vedligehold af skibet samt deler udgifterne til brændstof, mad og dvs.

Kaffepause under en hård arbejdsdag

Diversiteten i flokken

Vi er en stor forening med mange forskellige kompetencer og nationaliteter, og vi arbejder i øjeblikket på at få NEPTUN klar til hendes første jordomsejling i foreningens varetægt.
Det kan vi kun løfte i flok, og det er her vores forskellige sind og egenskaber skal spille sammen for at få det til at lykkes.

Har du lyst til at møde os?

Kom forbi en dag i Marstal henover sommeren, hvor der vil være kontinuerligt aktivitet i 2023. Alle er velkomne. Alle må være med og det kræver ingen kompetencer - dem bygger vi nemlig selv.